Gaucho stiil: tugevate naiste jaoks pole igav

Lõuna-Ameerika inimesed vaatavad Gaucho moes stiili ja mõtlevad: "Mis on nii ebatavaline? Meie omad kannavad selliseid riideid mitte esimest hooaega, mitu sajandit." Ja meie jaoks on see eksootiline. See on huvitav ja ebatavaline. Millised erksad väljatrükid, millised mitmekihilised pildid! Nagu peaks ," kõik uus on unustatud vana". Nii tuli Gaucho stiil moes tänu hipide armastusele vabade rahvaste vastu.

Natuke ajalugu

Nagu etnostiilide puhul kohane, on Gaucho stiil ajalugu. Ja seekord Lõuna-Ameerika rahvaste ajalugu. Või õigemini nende indiaanlased. Kes oleks võinud arvata, et ühel päeval on indiaanlased trendiloojad!

See rahvas ilmus XVIII sajandil. Siis, kui Hispaania kolonisaatorid meeldisid kohalikele India naistele. Abielud toimusid, lapsed sündisid ja Gaucho rahvas asus elama Lõuna-Ameerika avarustesse.

Indiaanlaste vaba käitumine mängis selle etnilise rühma arengus olulist rolli. Ajaloolaste sõnul ei allunud gauchod ühelegi valitsusele, tegelesid rändluse, karjakasvatuse ja põllumajandusega. Kuid nõrk ja rõhutud seda rahvast ei saanud nimetada. Gauchosid peeti kogu eksisteerimise ajaks.

Esimesteks Gaucho fännideks peetakse 70ndate hipisid. just nemad hakkasid esimest korda moeajaloos laenama Gaucho stiili elemente. Gaucho stiil vajuks suvesse, seda ei juhtuks.

Gaucho stiili omadused riietuses

Karm elustiil, vabadust armastav käitumine - see mõjutas riideid, mida gauchod eelistasid kanda. Muidugi polnud siis mõtet moest, eelistustes oli mugavus ja traditsioonid.

Gaucho meeste lemmikriietuseks said laia lõikega püksid, vestid, nahast ja seemisnahast jakid, Pontšod ja laia äärega mütsid.

Naised eelistasid jääda naiselikuks. Nende valik on lahtised seelikud ja pluusid kergetest looduslikest kangastest. Riietust kaunistasid aksessuaarid ja laiad ornamentidega vööd.

Gaucho kaasaegne stiil on mõnevõrra erinev. Tänapäeva Gaucho fännid on asunud rangemate, mehelikumate stiilielementide juurde.

Gaucho stiilis kangas ja rõivad

Mis jääb muutumatuks, on kudede valik. Gaucho ei talu sünteetikat, ainult looduslikke materjale. Ja parem-nahast ja seemisnahast riided.

Nahast püksid, narmastega nahast või seemisnahast jakid, lopsakad looduslikest kangastest pluusid, Bolerod, teksad, ponšod - kõik need sobivad ideaalselt Gaucho stiilis välimuseks.

Ja selleks, et riided seda stiili rõhutaksid, pöörake tähelepanu sellistele detailidele nagu paelad, narmad, needid, aplikatsioonid.

Värv ja print

Isegi kui selles stiilis riideid ei saa nimetada pleekinud, on parem valida riiete värv looduslike, looduslike varjundite hulgast. Kuid trükk võib olla särav.

Ärge unustage, et Gaucho stiil on omamoodi etnostiil, mis tähendab, et Sobivad on geomeetrilised mustrid, taimemotiivid. Veelgi parem on valida india ornamendiga riietus.

Aksessuaarid Gaucho stiilis

Jääb vaid lõpetada pilt aksessuaaridega. Just aksessuaarid loovad pildil võtmepunktid. Seetõttu ärge ignoreerige juustesse kootud sulgi, laia äärega mütse, jämedaid kulunud vööd, nahast käevõrusid. Homemade porn https://www.amateurest.com/ USA.