Minikomplektid ja tegelased LEGO MA-S

Esimese minikomplekti saab kätte kohe pärast missiooni algust. Hüppa alla, lülita oma tegelane Hulkile ja rebi klaasuks punaselt riiulilt välja, selle eest saad esimese minikomplekti. Lendage sealt, kus missiooni alustasite, ja tulistage kilp paremale. Teine minikit ilmub pärast fännide hävitamist. Teisel pool, kus leidsite teise minikiti,on generaator. Lülitage oma tegelane Thorile, laadige haamer ja edastage seejärel energia generaatorile. Minikomplekt kukub Silla keskele. Kasutage Ultroni, et läheneda kollasele güroskoobile. Pärast õige nupu vajutamist avaneb objekt ja saate neljanda minikomplekti.
Pärast kuldse konteineri kukkumist Loki pähe minge sellesse kohta ja olete kohas. Tee lõpus leiate katkise auto, mille peate parandama (näiteks Raudmehena). Viies minikit kukkus autost maha. Kuuenda minikomplekti saate garaaži uurides. Minge värava juurde ja kasutage Visioni, et minna läbi trellide. Teiselt poolt leiate minikomplekti. Garaaži vasakust küljest leiate lüliti, mida saab kasutada Kapten Ameerika kilbiga. Seitsmes minikit lendab konteinerist välja. Minge nagu Ultron konsooli ja aktiveerige see. Aktiveerige konsool uuesti, kui see muudab oma logo "Avengers" asemel "Hydra" ja saate kaheksanda minikomplekti.
Pärast auto kinnitamist keset garaaži on teil võimalus konsool aktiveerida. Saate aktiveerida mis tahes tegelasega ja lukustatud uks avaneb. Vabanege vaenlastest, muutke tegelane Raudmeheks ja põletage keskel kuldne sein - saate üheksanda minikiti. Viimase, kümnenda minikiti saab Loki tagaajamise ajal. Märkate, et ta levitab vaenlase autode kõrval. Lihtsalt LENNAKE läbi objekti, et seda koguda.
Esimese tegelase saate siis, kui missioon algab. Minge vasakule, kui olete kogunud minikomplekti number üks, ja vahetage Kapten Ameerika vastu. Viska kilp, et avada juurdepääs iseloomu märgile - neelav. Võite saada teise tähemärgi lahingu ajal Lokiga. Vaenlasega võitlemise asemel hüpake paremale, kust leiate sinise platvormi. Kasutage seda nagu elavhõbedat ja pärast hüppe sooritamist saate juhi tähemärgi. Kui olete garaažis, minge paremale küljele ja hawkeyena mängides hävitage klaaskate. Konteinerist kukub välja tegelase märk - teadlase kilp. Best porn site https://noodlemagazine.com - Watch porn.