Mida arvavad naised seelikus meestest?

Mida arvavad naised seelikutesse riietatud meestest?
Muidugi sõltub vastus sellele küsimusele suuresti konkreetsest naisest. Te ei saa üldistada, kõik sõltub naise maitsest, kasvatusest, harjumustest. Ja selle kinnituseks on uuringu tulemused, mille viis läbi portaal Celebrica erinevas vanuses naiste seas. Ja nii, mida naised ütlevad seelikutesse riietatud meeste kohta:
1. vastus: - ma arvan, et nad on kaotanud oma identiteedi ja nad ei saa aru, kes nad inimesena on! Ma arvan, et neil on minevikus probleeme või sisemisi probleeme, millega nad peavad tegelema. Kuid ma austan nende arvamust, sest see pole minu asi, kuid ausalt öeldes ei meeldi mulle seelikutesse riietatud mehed&evit;.
2. vastus: - mulle tundub, et kõik sõltub sellest, millistele inimestele seelikut kandev mees kuulub. Tänapäeval on inimesed unustanud, milliseid riideid meie esivanemad tegelikult sajandeid kandsid. Kui seelik on teie rahvuslik riietus, siis miks mitte, kandke seda oma tervisele. On veel üks aspekt, kui vaadata, kuidas aristokraatlikust taustast pärit inimesed 17.sajandil Prantsusmaal välja nägid, siis leiate mehi, kes on riietatud kõrge kontsaga stilettodega kingadesse. Üldiselt kohtlen seelikutega mehi neutraalselt.
3. vastus: - kuigi ma arvan, et mehed võivad kanda mis tahes riideid, mida nad tahavad, olen aus ja ütlen, et ma ei pea seda eriti soovitavaks ega atraktiivseks. Kui see inimene osutub travestiidiks, võin ma sellega kindlasti leppida. Ma arvan, et see on rohkem Fetiš mis põhjustab soolist segadust. Muidugi pole see minu asi, aga ma ei mõtleks seelikus oleva mehe suhtes positiivselt. Muidugi on naiste ja meeste garderoob aja jooksul palju muutunud ja pole selget määratlust, mida ja keda kanda. Aga lihtsalt sellepärast, et mehed on kandnud kontsad minevikus, ei tähenda, et nad on & evit; meeste&evit;. Kui proovite elada kaasaegse ühiskonna keskel, on kõrgetel kontsadel (või seelikul) ümbritsevate seas palju reaktsioone, millest suur osa on negatiivne, sest seelikut peetakse tänapäeval õigustatult naiste garderoobi osaks. Ilmselt võite minna vastuollu etiketiga ja kanda seda, mida soovite, kuid pidage meeles, et kõigil pole selle kohta head arvamust.
4. vastus: - ma arvan, et kõigil inimestel peaks olema õigus kanda seda, mida nad tahavad. Kõik piirangud on tingitud ametlikest stereotüüpidest, erinevatest ühendustest, eeldatavast riietuskoodist. Vastupidi, mehed peaksid kandma seelikuid sagedamini, et vabaneda nende välimuse ebanormaalsuse ideest. Muidugi tahavad ka mehed ilusad välja näha. Ja kui võtame arvesse asjaolu, et meestel on välised suguelundid ja meeste riided ümbritsevad tavaliselt suguelundeid tihedalt, põhjustab see mõnikord väärtuslike spermatosoidide ülekuumenemist ja surma. Sellepärast peaksid mehed kandma seelikuid, et tagada suguelundite loomulik ventilatsioon. Põhimõtteliselt arvan, et mehe seelik on üsna huvitav ja seksikas!
5. vastus: - peatuge lihtsalt tänaval ja vaadake, kui paljud mehed kannavad kõrgeid kontsasid (UK kauboi saapad). Võite olla üllatunud. Võtame selle näite: kui mees armastab naisi, teeb see temast hetero. Kui mehele meeldivad mehed, muudab see ta homoseksuaalseks (gei). Kui mehele meeldivad naiste stiilis kingad või muud naiselikud asjad, võib öelda, et tal on heteroseksuaalne Fetiš. Kui mees armastab meeste kingi või muid meeste asju, võib öelda, et tal on homoseksuaalne Fetiš! Pange tähele! Heteroseksuaalsetel meestel on täiesti võimalik omada homoseksuaalseid fetiše ja vastupidi. Kui te arvate, et see kõik on liiga sügav ja segane, loe midagi umbes CAL ja Cal kromosoomid. Pean meeste seelikute kandmist fetišiks... You will definitely like it exporntoons.net porn of various genres!